неділя, 24 липня 2011 13:59

Матч дублерів "Шахтаря" і "Карпат" відмінили через дощ

Матч дублерів "Шахтаря" і "Карпат" відмінили через дощ

Поєдинок третього туру молодіжної першості України між дублерами донецького "Шахтаря" та львівських "Карпат", який повинен був відбутися вчора на полі РСК "Олімпійський" в Донецьку, через погодні умови перенесено на неділю і пройде на спортивно-тренувальній базі "гірників" .

Злива, яка почалася у столиці Донбасу після обіду, незважаючи на всі зусилля працівників РСК "Олімпійський", практично затопила поле і тим самим "небесна канцелярія" не дозволила молодіжним командам "Шахтаря" і "Карпат" провести поєдинок.

Правда, спершу суддівська бригада на чолі з Олександром Дердо та інспектором ФФУ Віктором Безсмертним відклали початок зустрічі на годину. Однак дренажна система донецького стадіону не змогла стримати великий обсяг опадів, і тоді було прийнято рішення про перенесення гри на один день.

Ось як прокоментував ситуацію інспектор ФФУ Віктор Безсмертний:

"Приблизно з 17:15 над стадіоном почав лити дощ, вода практично стояла стіною. Супроводжувався він блискавкою і до 18:00 лити не перестало.

За погодженням з Прем'єр-лігою, ми прийняли рішення відкласти початок гри і сподівалися, що погодні умови нормалізуються.

Однак злива тривала, а тому ми спільно з арбітром вирішили не починати гру. За взаємною домовленістю команд та рішенням дирекції Прем'єр-ліги, поєдинок відбудеться в неділю, 24-го липня".

Зараз ви читаєте новину «Матч дублерів "Шахтаря" і "Карпат" відмінили через дощ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі