четвер, 23 вересня 2021 13:35

Маркевич пояснив, чому "Шахтар" розгромив "Динамо" у Суперкубку

Маркевич пояснив, чому "Шахтар" розгромив "Динамо" у Суперкубку
Мирон Маркевич зараз без роботи. Фото: УАФ

Колишній тренер збірної України Мирон Маркевич розповів, що допомогло "Шахтарю" розгромити "Динамо" в матчі за Суперкубок України.

Важливу роль відіграв опорник "гірників" Тарас Степаненко.

"Це була найкраща гра "Шахтаря" під керівництвом Роберто Де Дзербі. Перш за все, завдяки присутності на полі Степаненка "гірники" якісно зіграли у відборі. По-друге, "гірники" не витрачали дорогоцінний час на перепасування, намагаючись проводити швидкі, масовані атаки, до чого кияни виявилися не готовими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найгірший матч Луческу на чолі "Динамо": що пишуть соцмережі після Суперкубка України

"Шахтар" перевершив "Динамо" в мотивації, хоча саме цим славляться більше саме кияни. Особливо це було помітно в іграх з "Шахтарем". Підопічні Мірчі Луческу, на відміну від "гірників", не досягли успіху в реалізації своїх гольових моментів. Хоча, використай шанси на початку гри, для киян все могло скластися інакше. Також динамівці неприємно здивували тим, що програли більшість єдиноборств. Тому їм треба серйозно попрацювати над усуненням помилок, оскільки вже незабаром їм належить грати з "Шахтарем", тільки вже в матчі чемпіонату УПЛ", - сказав Маркевич в коментарі Meta-ratings.com.ua.

"Шахтар" виграв Суперкубок України вперше за останні чотири роки. Тепер у "Динамо" та "Шахтаря" по дев'ять перемог у цьому турнірі.

У чемпіонаті України "Динамо" випереджає "Шахтар" на три очки. Команди зіграють між собою у десятому турі 3 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Маркевич пояснив, чому "Шахтар" розгромив "Динамо" у Суперкубку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі