пʼятниця, 11 лютого 2011 14:56

Маркевич поставив чемпіонат України вище за Лігу Європи

Маркевич поставив чемпіонат України вище за Лігу Європи

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич розповів про підготовку команди до матчів 1/16 фіналу Ліги Європи проти леверкузенського "Байера".

Нагадаємо, що вчора команда через погані погодні умови перервала збір у Криму і повернулася до Харкова.

"Основна причина переривання збору - якість поля, воно розкисло. Йшов дощ, ми грали з "Кримтеплицею" в болоті, тому й вирішили летіти додому. У Криму ми хотіли максимально наблизити умови тренування до тих, в яких проводити перші офіційні матчі. Тому й вирішили їхати не в Туреччину чи Іспанію, а в Крим щоб спуститися на землю. Потренувалися в болоті, але нічого страшного. Це піде на користь нашим бразильцям і аргентинцям, вони тепер будуть розуміти, що тут не все так гладко, як їм здавалося", - сказав наставник "Металіста".

"У нас вже є домовленість про два контрольних матчі з командами другої ліги. Найбільше хвилюють травми футболістів, а не місце зборів або спаринг-партнери. У межах однієї країни переліт небагато часу займе. Інша справа травми, їх так просто не позбудешся. Особливо багато травмованих в задній лінії. Ось позавчора Бордіян травмувався в матчі за збірну Молдови. Ще травмовані Папа, Вільягра, Едмар. Їх можна виставити на гру, але цим ми можемо їх добити", - розповів Маркевич.

"Я вже казав, для нас головне чемпіонат України. Хоча ми хочемо з "Байєром" зіграти на максимумі своїх можливостей. "Металіст" готовий до ігор Ліги Європи, але для нас пріоритетом залишається національне першість", - заявив тренер харківського клубу.

Нагадаємо, що перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи між "Металістом" і "Байєром" відбудеться 17 лютого в Харкові. Поєдинок у відповідь пройде 24 лютого в Леверкузені.

За матеріалами 24tv.ua

Зараз ви читаєте новину «Маркевич поставив чемпіонат України вище за Лігу Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі