пʼятниця, 16 квітня 2010 12:56

Маркевич підпише контракт із ФФУ після вивчення його юристами

Маркевич підпише контракт із ФФУ після вивчення його юристами

Головний тренер національної збірної України Мирон Маркевич найближчим часом підпише контракт з Федерацією футболу України, який регламентує його роботу в головній збірній країни.

"Контракт поки не підписаний. Угоду передали до Харкова, де її вивчають юристи, після чого свій підпис поставлю і я", - сказав М. Маркевич, якого цитує "Чемпіон".

Тренера "синьо-жовтих" не турбує той факт, що в контракті буде пункт, згідно з яким збірна України повинна виграти домашній чемпіонат Європи 2012 року.

"Завдання, звичайно, повинно бути прописано в контракті. Навіщо тоді виходити і грати, якщо не досягати максимальних результатів", - відзначив він.

Також М. Маркевич сказав, що до кінця квітня буде названо список кандидатів у національну команду, які будуть готуватися до найближчих товариських матчів збірної України.

Нагадаємо, раніше президент "Металіста" Олександр Ярославський заявляв, що у збірної України відсутній бюджет і досі не підписаний контракт з головним тренером. 1 лютого головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич був призначений головним тренером національної збірної України з футболу.

Перший матч із новим тренером збірна України зіграє 25 травня в Харкові проти команди Литви.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Маркевич підпише контракт із ФФУ після вивчення його юристами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі