пʼятниця, 19 жовтня 2018 12:31

Маркевич оцінив прогрес збірної України

Маркевич оцінив прогрес збірної України
Маркевич оцінив роботу тренерського штабу збірної України

Колишній тренер збірної України, а нині голова комітету збірних Мирон Маркевич поділився враженнями від гри "синьо-жовтих" у Лізі націй.

"Посісти перше місце у групі – це завжди крок вперед.Та й сама гра в команди вийшла цільною, злагодженою. 9 очок із 9 можливих красномовно говорять самі за себе. Збірна України по праву стала сильнішою за команди Чехії та Словаччини. Зараз усе йде вгору. Хоча поки що є проблеми в обороні, оскільки у своїх воріт ми дозволяємо супернику надто багато.

На сьогоднішній день рівень української першості залишає бажати кращого, тому багато наших футболістів поїхали виступати в європейські чемпіонати. І цей фактор теж підтверджує силу нашої національної команди. Хочеться, щоб у найближчій перспективі та з чемпіонату України для наставників збірної був більший вибір виконавців.

Але загалом скажу так: тренерський штаб збірної України виконав якісну роботу. У нас у команді достатньо молодих виконавців, які непогано себе зарекомендували, тому перспективу збірної видно неозброєним оком", – передає слова Маркевича ФФУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маркевич розповів, чи може очолити "Динамо" або "Шахтар"

Україна здобула 3 перемоги у трьох матчах і достроково виграла свою групу Ліги Націй.

Зараз ви читаєте новину «Маркевич оцінив прогрес збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі