пʼятниця, 07 лютого 2014 11:09

Маркевич не впевнений, що Хав'єр повернеться в "Металіст"

Маркевич не впевнений, що Хав'єр повернеться в "Металіст"
Фото: football.ua

У четвер харківський "Металіст" повернувся додому з других навчально-тренувальних зборів, які проходили в Ізраїлі.

Через два дні команда Мирона Маркевича відправиться до Іспанії, але вже з початку другої частини чемпіонату страні - 1 березня - харків'янам доведеться вирішувати на поле серйозні завдання, адже капітан команди Хосе Соса знаходиться в оренді, а ключовий півзахисник Хав'єр може не повернутися в команду.

"Наскільки я знаю, у нього якісь проблеми з паспортом, але це питання не до мене, а до керівництва клубу. Поки що я не можу сказати, чи повернеться він в команду", - розповів Мирон Маркевич.

Якщо спортсмен не схаменеться і не повернеться в розташування команди, "Металіст" очікують серйозні проблеми в центральній частині поля.

"Звичайно, Хав'єр і Соса - наші лідери. Безперечно, потрібно когось брати, кимось посилюватися. У нас є новий спортивний директор, він мені повинен дати кілька пропозицій, які я буду розглядати. Але він лише кілька днів працює, тому доведеться ще якийсь час почекати", - сказав Мирон Богданович.

Зараз ви читаєте новину «Маркевич не впевнений, що Хав'єр повернеться в "Металіст"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі