середа, 19 січня 2011 11:42

Марадона закінчив оплакувати виступ збірної Аргентини на чемпіонаті світу в ПАР

Марадона закінчив оплакувати виступ збірної Аргентини на чемпіонаті світу в ПАР

Колишній головний тренер збірної Аргентини з футболу Дієго Марадона заявив, що він, нарешті, перестав оплакувати поразку команди на чемпіонаті світу в ПАР і свою подальшу відставку. За словами Марадони, він готовий продовжити кар'єру тренера і найближчим часом вилетить до Англії, повідомляє Associated Press.

Аргентинець зробив свою заяву в ніч на 19 січня за київським часом у себе на батьківщині в курортному місті Мар-дель-Плата. Марадона відзначив, що в Англії у нього "є зобов'язання", але інших подробиць свого швидкого візиту не розкрив. Англійські ЗМІ писали, що аргентинець може очолити клуб прем'єр-ліги "Блекберн".

Дієго Марадона очолював збірну Аргентини з 2008 по 2010 роки. На ЧС-2010 аргентинці дійшли до 1 / 4 фіналу, де зазнали розгромної поразки від Німеччини (0:4). Незабаром після чемпіонату світу Марадона залишив збірну, пояснивши своє рішення зрадою керівництва Асоціації футболу країни (AFA).

На початку листопада новим головним тренером збірної Аргентини був призначений Серхіо Батіста.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Марадона закінчив оплакувати виступ збірної Аргентини на чемпіонаті світу в ПАР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі