пʼятниця, 27 липня 2018 14:25

"Манчестер Сіті" продасть Зінченка навіть попри його бажання залишитись

"Манчестер Сіті" продасть Зінченка навіть попри його бажання залишитись
Зінченко покине "Манчестер Сіті". Скріншот відео

Найближчим часом український півзахисник залишить "Манчестер Сіті". Олександр Зінченко, ймовірно, буде проданий до новачка АПЛ "Вулверхемптона".

"Вулверхемптон" запропонував "Манчестер Сіті" 16 млн фунтів за Олександра Зінченка. "Містяни" прийняли пропозицію та готові відпустити українця навіть попри його бажання залишитись у клубі", - повідомляє Mirror.

Зазначимо, що інформація про інтерес Вулверхемптона до гравця збірної України з'явилась ще раніше, проте після підписання "вовками" захисника Хонні повідомлялось, що клуб відмовився від ідеї трансферу Зінченка.

Сам Зінченко заявляв, що прагне залишитись у команді Гвардіоли, проте в той же час українець зізнався, що не впевнений у своєму майбутньому. До слова, окрім "Вулверхемптона", 21-річним хавбком також цікавились "Фулхем" і "Ньюкасл", - повідомляє "Футбол24"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Англійський клуб втратив інтерес до Зінченка

У першому поєдинку товариського турніру International Champions Cup у США проти дортмундської "Борусії" захисник англійського "Манчестер Сіті" українець Олександр Зінченко зіграв невдало та "привіз" пенальті в свої ворота.



Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" продасть Зінченка навіть попри його бажання залишитись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі