субота, 01 січня 2022 16:46

"Манчестер Сіті" обіграв "Арсенал" без хворого Зінченка

"Манчестер Сіті" обіграв "Арсенал" без хворого Зінченка
Родрі забив переможний гол. Фото: Reuters

Сьогодні, 1 січня, на стадіоні "Емірейтс – Ешбертон Гроув" у Лондоні в рамках 21 туру англійської Прем'єр-ліги "Арсенал" приймав "Манчестер Сіті". Гості здобули перемогу - 2:1.

Рахунок було відкрито у першому таймі. На 31 хвилині відзначився нападник "канонірів" Букайо Сака, йому асистував Кіран Тірні.

На 55-й хвилині фол у своїй штрафній площі зробив півзахисник господарів Граніт Джака, після чого суддя Стюарт Атвелл поставив пенальті у ворота "Арсеналу". 11-метровий реалізував форвард "Сіті" Ріяд Марез.

З 59-ї хвилини "Арсенал" грав у меншості. Другу жовту картку отримав захисник Габріел. У доданий до другого тайму час гол забив півзахисник городян Родріго Ернандес.

Український захисник Олександр Зінченко пропускав гру. За попередніми повідомленнями, у нього діагностовано коронавірус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зінченко підхопив коронавірус

"Манчестер Сіті" набрав 53 очки у 21 матчі та посідає 1-е місце у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги сезону-2021/2022. "Арсенал" (35) - на 4-му місці. У трійку лідерів турніру входять "Челсі" (42) та "Ліверпуль" (41). Чинний чемпіон Англії - "Манчестер Сіті".

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" обіграв "Арсенал" без хворого Зінченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі