неділя, 04 квітня 2021 09:52

"Манчестер Сіті" без Зінченка переміг "Лестер"

"Манчестер Сіті" без Зінченка переміг "Лестер"
Рахім Стерлінг святкує перемогу над "Лестером". Фото Reuters

У Лестері на стадіоні "Кінг Пауер" в матчі 30-го туру англійської Прем'єр-ліги "Лестер Сіті" приймав "Манчестер Сіті". Зустріч завершилася перемогою гостей з рахунком 2:0. Українець Олександр Зінченко в заявку на гру не потрапив.

Нулі на табло протрималися до 59-ї хвилини, поки "городяни" не відкрили рахунок. Захисники господарів перервали перевід з правого флангу під удар Габріелю Жезусу, але м'яч був вибитий прямо на самотнього захисника "городян" і прямого конкурента Зінченка Бенжамена Менді, який обробив його і обвідним ударом направив в дальній кут воріт.

Остаточний рахунок був встановлений на 74-й хвилині - Кевін Де Брьойне чудовим пасом в розріз кинув в атаку Габріеля Жезуса, який відпасував на Рахіма Стерлінга, той на хибному замаху прибрав відразу двох суперників і віддав зворотний пас на Жезуса - бразилець, підставивши ногу, переправив м'яч вже у порожні ворота.

27 вересня 2020 року, в матчі першого кола, підопічні Хосепа Гвардіоли розгромно поступилися "Лестеру" з рахунком 2:5.

В іншому матчі "Ліверпуль" розгромив "Арсенал" в Лондоні на "Емірейтс" - 3:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращий бомбардир в історії "Манчестер Сіті" покине клуб

"Манчестер Сіті" в 31 матчі набрав 74 очки і займає перше місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги сезону-2020/2021. "Лисиці" (56) - на третьому місці. Для того, щоби стати чемпіоном "Манчестер Сіті" необхідно набрати 11 очок в семи матчах.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" без Зінченка переміг "Лестер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі