пʼятниця, 04 червня 2021 08:13

Малиновський ледь не плакав: огляд матчу Україна - Північна Ірландія

Збірна України перемогла Північну Ірландію у товариському матчі в рамках підготовки до Євро-2020/21.

Єдиний гол у матчі записав на свій рахунок півзахисник "Ференцвароша" Олександр Зубков.

Gazeta.ua зібрала реакцію ЗМІ на перемогу команди Андрія Шевченка.

"Футбол 24" відмічає активність Руслана Малиновського, який віддавав партнерам гострі передачі.

"Це був не матч – справжній акт насолоди. Навіть для стороннього вболівальника було на що подивитися. Насамперед заворожувала розумна гра Малиновського, який в "Аталанті" б вже хет-трик гольових пасів оформив, а у збірній партнери поки підводять. Просто фізично боляче було дивитися на Руслана, який вже ледь не плакав, коли черговий його шедевр запороли. Найкращий асистент чемпіонату Італії прибрав зайві амбіції та майже не стріляв сам. Однак разом з втраченими нагодами росте напруга. Малиновський уже готовий розривати за збірну серіями гольових пасів, але і йому не вистачає того драйву, який з'являється у моменти, коли йде".

Суперник майже нічого не створив біля воріт збірної України

Андрій Ярмоленко зможе допомогти збірній попри відсутність практики у другій частині сезону через травму, вважає Ua-football.com.

"Багато моментів, і ще більше бажання, було у Ярмоленка, але одному з лідерів нашої збірної потрібно заново звикати до футболу після весняного простою. Сьогодні він в цілому виглядав непогано, але пішов з поля без забитого. Також добре увійшов в гру Георгій Судаков, який видав кілька хороших передач на партнерів".

Збірна України нічого не дала створити супернику в атаці, пише "Футбум".

"Похвалити слід голкіпера і всю лінію оборони, від пари центрбеків до крайніх захисників, які відмінно давали темп на флангах. Єдина неприємна помилка була з ударом Джеймса Брауна після стандарту, однак спочатку з захисником гостей грав Ярмоленко, а Микола Матвієнко лише не встиг перебудуватися. В іншому - успішний матч для всього квартету. А Олександр Караваєв - окремо додав собі плюсів продуктивною роботою на атаку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Репетиція перед Євро: чому Україна перемогла Північну Ірландію

Заміни у перерві послабили гру національної команди, вважає "Football.ua".

"Після перерви Шевченко випустив одразу двох нових бійців - Марлос замінив Зубкова, а замість Романа Яремчука на вістрі вийшов Артем Бесєдін. Десь в ході цих перестановок ми втратили в швидкості випадів на чужі ворота, проте суперники не зуміли скористатися цим ситуативним божевіллям, тому ситуація продовжувала залишатися стабільною. Україна дала багато руху на чужій половині, влаштувавши з суперниками справжні футбольні гойдалки перед фінальним свистком".

Наступний свій матч в рамках підготовки до Євро-2020/21 збірна України проведе 7 червня проти Кіпру.

Євро-2020/21 заплановано провести із 11 червня по 11 липня. Національна команда зіграє на груповій стадії проти Нідерландів, Австрії та Північної Македонії.

Зараз ви читаєте новину «Малиновський ледь не плакав: огляд матчу Україна - Північна Ірландія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі