четвер, 01 лютого 2007 14:42

Майк Тайсон почав лікування від алкогольної і наркотичної залежності

  Майк Тайсон
Майк Тайсон

Відомий американський боксер-важкоатлет Майк Тайсон, 40 років, почав лікування від алкогольної і наркотичної залежності, повідомляє "Спорт-Експрес".

Він знаходиться в лікувальному центрі Wonderland ("Країна чудес") в Голлівуд Хіллз. Крім того, Тайсон почав відвідувати амбулаторні заняття для залежних від алкоголю і наркотиків в передмісті Лос-Анджелеса: лікування в Wonderland дає таку можливість.

Колишній чемпіон світу був затриманий 29 грудня 2006 року за підозрою в зберіганні наркотиків і водінні автомобіля в нетверезому вигляді. Як заявив журналістам представник поліції Ларрі Хол, Тайсон від"їжджав на машині від нічного клубу в місті Скотсдейл в штаті Арізона і трохи не врізався в поліцейський автомобіль.
- Він поводився як не дуже твереза людина, але добровільно пройшов тест на вміст заборонених речовин в організмі, - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Майк Тайсон почав лікування від алкогольної і наркотичної залежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі