четвер, 24 вересня 2009 16:29

Льюіс назвав головну перевагу Валуєва в поєдинку з Хеєм

Льюіс назвав головну перевагу Валуєва в поєдинку з Хеєм

Колишній чемпіон світу з боксу у важкій вазі Леннокс Льюіс назвав головну перевагу росіянина Миколи Валуєва над британцем Девідом Хеєм. Льюіс вважає, що Валуєв зможе створити суперникові великі труднощі, якщо правильно використовуватиме свою перевагу у вазі, повідомляє інтернет-видання boxingscene.com. Валуєв важче Хея приблизно на 45 кілограмів.

Льюіс, який є співвітчизником Хея, побоюється, що в поєдинку Валуєв "виснутиме" на своєму супернику і вимотає Хея. Колишній чемпіон світу нагадав, що Хей обіцяв нокаутувати Валуєва. Проте Льюіс вважає, що через різницю в габаритах Хею буде непросто зробити це.

У своєму останньому бою проти американця Евандера Холіфілда (у грудні 2008 року) Валуєв важив 141 кілограм. Хей востаннє виходив на ринг в листопаді 2008 року, коли він переміг американця Монте Барретта. У тому поєдинку вага британця складала 97,5 кілограма. Зріст Валуєва - 213 сантиметрів, зріст Хея - 191 сантиметр.

Бій Валуєв - Хей відбудеться 7 листопада в німецькому Нюрнберзі. У цьому поєдинку російський боксер захищатиме титул чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Льюіс назвав головну перевагу Валуєва в поєдинку з Хеєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі