четвер, 26 березня 2020 16:23

"Люблю виклики, які об'єднують усіх людей" - Володимир Кличко

"Люблю виклики, які об'єднують усіх людей" - Володимир Кличко
Володимир Кличко досяг у боксі вершин. Фото: Reuters

Дворазовий чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Володимир Кличко розповів про переваги нової платформи Mixsport.pro.

"Спорт завжди був і залишається невід'ємною частиною мого життя. В юності я пробував кілька видів спорту. А боксом займатися почав тільки тому, що біля мого будинку з'явився зал для боксу, куди ходили мої ровесники. Звичайно, це було давно — ще наприкінці 80-х. Але так обирають спорт, імовірно, майже всі: ви починаєте займатися спортом, бо чули про тренажерний зал або це поруч із вашим будинком.

Але що робити, коли ви переїжджаєте в нове місто або хочете спочатку спробувати новий для себе вид спорту? Як легко і швидко знайти необхідну інформацію? Mixsport.pro — це перша цифрова платформа в Україні, де можна знайти інформацію практично про кожен спортзал, кожен вид спорту та тренерів. Мixsport.pro дуже простий у використанні: завдяки геолокації можна знайти тренажерний зал або певний вид спорту в будь-якому районі, місті. Я впевнений, що ми створили платформу, що може допомогти багатьма способами: з одного боку, вона спонукає людей почати займатися спортом, що допомагає українському суспільству мати здоровіших людей, а з іншого боку — Україна робить ще один крок у процесі оцифрування інформації. Люблю виклики, які об'єднують всіх людей", - сказав Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брати Клички визнані найкращими боксерами ХХІ століття в суперважкій вазі

Володимир Кличко — український професійний боксер. Олімпійський чемпіон із боксу у надважкій ваговій категорії. Чемпіон світу з боксу у важкій ваговій категорії за версіями WBO, IBF, IBO, The Ring, WBA. 2017 року завершив професійну кар'єру та займається громадською діяльністю.

Зараз ви читаєте новину «"Люблю виклики, які об'єднують усіх людей" - Володимир Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі