субота, 13 червня 2020 12:06

Лунін не готовий бути запасним воротарем "Реалу"

Лунін не готовий бути запасним воротарем "Реалу"
Андрію Луніну поки важко буде закріпитися в "Реалі". Фото:фото: twitter.com/melchorcope


У 32 турі другого за силою дивізіону Іспанії Сегунді "Ов'єдо" не зміг переграти конкурента в боротьбі за виживання "Понферрадіну" – 0:0

Господарі поля за весь матч так і не нанесли жодного удару в отвір воріт суперника. Футболісти "Понферрадіни" створювали моменти біля воріт українського воротаря Андрія Луніна, але так і не змогли забити гол. З таким футболом "Ов'єдо" буде дуже важко розраховувати на право зберегти прописку в Сегунді.

Сама гра Луніна була доволі не однозначною. Український воротар не пропустив, але його гра була далека від ідеальної.

Спочатку воротар збірної України вивів суперника на власні ворота. Лунін не зміг вибити м'яч від власних воріт, подарували шанс нападнику суперника вийти сам на сам із воротарем. Добре, що захисники "Ов'єдо" не дозволили нанести прицільний удар по воротах Луніна.

З таким футболом "Ов'єдо" буде дуже важко розраховувати на право зберегти прописку в Сегунді.

Потім український воротар ледве не пропустив після прямого удару із кутового. Гравець "Понферрадіну" перекинув Луніна, але стійка та мінімальний дотик спасли українця від ганьби.

Не найскладніший удар по центу воріт Лунін відбив перед собою, що призвело до гола, але ситуацію врятував боковий арбітр, який зафіксував положення поза грою.

Складається враження, що Лунін не впевнений у собі. Страх припуститися помилки призводять до помилок. В епізоді, коли український воротар опинився з м'ячем поза межами штрафного майданчика, Андрій вирішив вибити відразу м'яч в аут, уникаючи шансу на помилку. Хоча суперники навіть не пресингували його та можна було зберегти можливість для початку атаки. Навіть від другого воротаря "Реала" вимагається не тільки надійність гри у воротах, але і максимальна впевненість та холоднокровність у власних силах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шевченко дуже вимогливий у роботі. Але проблем з ним немає жодних"

Андрій Лунін в Україні виступав за "Металіст", "Дніпро", "Зорю". Влітку 2018 року перейшов до "Реала" за майже 10 млн євро. Виступав в оренді за "Леганес" та "Вальядолід". З другої частини грає за "Ов'єдо". У 11 матчах за нову команду пропустив 9 м'ячів. За повідомленням ЗМІ у новому сезоні Лунін стане дублером Тібо Куртуа в "Реалі".

Зараз ви читаєте новину «Лунін не готовий бути запасним воротарем "Реалу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі