неділя, 03 жовтня 2021 22:55

Луческу згадав про Ахметова

Луческу згадав про Ахметова
Луческу вважає результат справедливим. Фото: Reuters

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував нічию з "Шахтарем" (0:0).

- Наскільки вас влаштовує нічия?

- Рівна гра була. У нас були моменти в першому таймі. Суперник у другому таймі виглядав трохи свіжіше. Технічні, швидкі гравці. Напевно, трохи більше відпочили. Тому що у наших багато матчів за збірну, накопичується втома.

Але була хороша гра. Були дві команди, які хотіли виграти. "Шахтар" з однією організацією гри, ми - з іншою. Це була хороша гра рівних суперників. Мені здається, результат показує те, що було на полі.

- Що змінилося після матчу за Суперкубок?

- Було набагато більше помилок в матчі за Суперкубок, ніж сьогодні. Швидше за все, наші центральні захисники дуже молоді, вони припускаються помилок. Сьогодні їх було менше, ніж в Суперкубку.

У "Шахтарі" дуже швидкі і технічні гравці. Це селекція, яку вони ведуть вже давно на чолі з Ахметовим. Цим гравцям не можна було залишати вільні зони, щоб вони проникали. Ми це старанно робили і нівелювали швидкість і техніку бразильців за рахунок хорошої перебудови і перекривання зон.

- Що з Миколенком?

- Буквально днями травмувалися і Миколенко, Вербич отримав вчора на тренуванні удар, і Шепелєв. Ці травми не дозволили їм грати сьогодні. Наскільки серйозно у Миколенка - ми ще не знаємо. Доктор зробить МРТ, вони приймуть рішення.

Крім травмованих, у нас є футболісти. Будемо відновлювати, - сказав Луческу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Я бачив матч, де грав лише "Шахтар" – Де Дзербі

Після 10 турів у "Динамо" стало 26 залікових балів, а в "Шахтаря" - 23. Відрив у три очки зберігся. Чемпіонат України бере паузу на матчі збірних.

Зараз ви читаєте новину «Луческу згадав про Ахметова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі