субота, 26 вересня 2020 16:03

Луческу здобув другу перемогу з розгромним рахунком

Луческу здобув другу перемогу з розгромним рахунком
"Минай" опирася коли склади були рівні. Фото Динамо

Київське "Динамо" розгромило на НСК "Олімпійський" "Минай" із Закарпаття – 4:0. Голи забили Андрієвський, Циганков, Вербич. Ще один гол у власн ворота забив Матич.

Від самого початку Луческу експериментував зі складом, випустивши Андрієвського, Дуелунда й пару центральних захисників Забарний – Сирота. Однак запам'яталися на полі не вони, а форвард Владислав Супряга. За 45 хвилин Влад успів заробити пенальті, віддати гольовий пас на Андрієвського й змарнувати кілька власних нагод. Майже зі 100% вірогідністю можна стверджувати, що саме Супряга вийде у вівторок проти "Гента" в Лізі чемпіонів.

За 45 хвилин Влад успів заробити пенальті, віддати гольовий пас на Андрієвського й змарнувати кілька власних нагод

Повернувся на лівий фланг захисник киян Віталій Миколенко. Саме після його пасу Матич зрізав м'яч у власні ворота. Якщо Луческу наважиться випустити пару вчорашніх дублерів в центр захисту на матч проти "Гента", то фламандці матимуть купу проблем з Миколенком на лівому фланзі захисту "Динамо". Сьогодні, коли суперник із 14 хвилини грав у чисельній меншості, роботи в захисті у Віталія не було.

Сподобався своїм старанням Беньямін Вербич. Словенець не реалізував пенальті, але не опустив рук. Другий гол –90% його заслуга. Вихід на позицію, удар в штангу й Циганков лише добив м'яч у порожні ворота. Віктор з великою вірогідністю теж почне в основі матч проти "Гента".

Але цього ніяк не скажеш про Жерсона Родрігеша. Люксембуржця не було навіть у заявці на гру. Цілком можливо, що чутки про його перехід в один із турецьких клубів мають під собою реальні підстави. Остаточно це стане відомо вже у вівторок, коли Луческу оголосить склад на матч Ліги чемпіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" налаштоване продати Супрягу – італійська преса

Наступну гру кияни зіграють у вівторок, 29 вересня, проти "Гента".

Зараз ви читаєте новину «Луческу здобув другу перемогу з розгромним рахунком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі