четвер, 04 серпня 2022 16:54

"Луческу все-таки вміє" – експерти оцінили перемогу "Динамо" над "Штурмом"

"Луческу все-таки вміє" – експерти оцінили перемогу "Динамо" над "Штурмом"
Експерти оцінили перемогу "Динамо" над "Штурмом". Фото: ФК "Динамо"

Перемогти австрійський "Штурм" у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів "Динамо" допомогли зіграність і дисципліна в організації гри.

Водночас "біло-синім" пощастило не пропустити в деяких моментах, вважає футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло, про що написав у Facebook.

"Відсутність Циганкова й відхід Вербича не могли не позначитися на креативі та якості атакувальних дій киян. Навіть за таких проблем "Динамо" досягло позитивного результату. Рахунок міг бути іншим. Нам пощастило в кількох моментах. Але це футбол. "Штурм", як і очікувалося, – складний суперник. Пресинг у їхньому виконанні якісний. Перемога в один м'яч поки ні про що не свідчить", – зазначив він.

Журналіст Ігор Лінник розкритикував "Динамо" за малу кількість ударів у площину воріт суперника.

"Результат задовільний, не більше. Такий "Штурм" можна було вже в першому матчі закопати й забути. Проте як це зробити, якщо влучань у площину немає? Другий тайм – жодного. В Австрії "Динамо" знову доведеться грати на перемогу. А далі буде", – написав він у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черговий переможний гол Караваєва: відеоогляд матчу "Динамо" – "Штурм"

Російський коментатор Олексій Андронов, прихильник "Динамо", похвалив команду за гру.

"Не пригадаю такої зібраності в "Динамо" у кваліфікації Ліги чемпіонів. Команда, яка пів року не грає офіційні матчі, у якій один легіонер, просто напрочуд хороша. Луческу все-таки вміє. Знову Караваєв, знову переможний гол", – поділився думкою в Telegram.

Журналіст Артем Франков вважає, що "Динамо" зараз не настільки сильніше, щоб вистрибувати зі штанів, бажаючи забити другий м'яч.

"Чудовий результат. Особливо, якщо врахувати не стільки один м'яч переваги, скільки те, що в другому таймі "Штурма" на полі майже не спостерігалося. За тиждень, можливо, дещо зміниться, проте не кардинально. Завершення матчу залишило лише одне питання – може, варто було натиснути? І другий: а точно могли?" – написав він у Telegram.

У Лодзі "Динамо" обіграло "Штурм" 1:0. Матч-відповідь відбудеться 9 серпня в Ґраці.

Зараз ви читаєте новину «"Луческу все-таки вміє" – експерти оцінили перемогу "Динамо" над "Штурмом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі