вівторок, 18 травня 2021 20:41

Луческу розповів, чому не заграв Супряга

Луческу розповів, чому не заграв Супряга
Владислав Супряга втратив місце в старті "Динамо". Фото: ФК "Динамо".

Форвард "Динамо" 21-річний Владислав Супряга не зміг заграти в команді, бо програв конкуренцію за місце в складі команди.

Наставник киян Мірча Луческу оцінив виступ в сезоні Супряги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" ризикує втратити свого лідера

"На жаль, Супряга не підтвердив те, до чого ми прагнули. Крім організації гри в обороні нам потрібно було забивати голи, а Віктор Циганков і Віталій Буяльський були травмовані. Відповідальність випала на Супрягу, який не витримав цього навантаження. Він мав час на полі, але не робив те, що зараз робить, наприклад, Артем Бєсєдін. Він не допомагав нам так, як потрібно в атаці. У нього є швидкість і хороша гра ногами, але немає агресивності.

Він легко втрачає м'яч і поступається в боротьбі. У підсумку програв боротьбу Бєсєдіну. Звичайно, якби команда була в середині таблиці, то Влад грав би частіше. Йому потрібно більше часу на полі", - скаазв Луческу в ефірі "Циганик LIVE".

У сезоні УПЛ 2020/21 Владислав Супряга провів 17 матчів і забив 2 голи. Нападник почив сезон в ролі головного нападника, але потім втратив місце в складі.

За повідомленням ЗМІ, Супряга влітку покине "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Луческу розповів, чому не заграв Супряга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі