вівторок, 18 травня 2021 10:45

Луческу підпише новий контракт із "Динамо"

Луческу підпише новий контракт із "Динамо"
Ігор Суркіс та Мірча Луческу. Фото: ФК "Динамо" Київ

Головний тренер київського "Динамо" 75-річний Мірча Луческу підпише з "Динамо" новий контракт.

Румунський тренер залишиться працювати в столиці України до літа 2023 року, розповів журналіст Ігор Циганик в ефірі "Циганик Live".

"Жодних проблем з його відходом немає – Луческу залишається в "Динамо", і в нього вистачає сил на цю роботу. До нього в Київ приїхала дружина, і вони тут провели певний час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михайличенко остаточно покидає "Динамо"

Також у Луческу була розмова з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом та з Григорієм Суркісом. І після цього вони ще раз зустрічалися, узгодивши всі умови роботи на наступний сезон. Як мені відомо, керівництво "Динамо" хоче продовжити контракт Луческу ще на сезон (чинна угода розрахована до літа 2022, – Gazeta.ua). І, думаю, румунський фахівець погодиться на це.

Головна ідея – підготувати тренувальну базу команди, де триває реконструкція двох полів. Це було побажання Луческу. Замінять газон і на стадіоні "Динамо". Скрізь будуть гібридні газони, з найкращими можливостями для їхнього використання", – сказав Циганик.

Мірча Луческу очолив "Динамо" влітку 2020 року. У першому сезоні румунський тренер зміг повернути чемпіонський титул, який кияни не могли виграти п'ять років. Пройти кваліфікацію Ліги чемпіонів та виграти два українські кубки — Суперкубок та Кубок України.

Зараз ви читаєте новину «Луческу підпише новий контракт із "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі