субота, 09 липня 2011 11:41

Луческу представив нову форму "Шахтаря" разом з футболістами
12

Фото: shakhtar.com

У п'ятницю, 8 липня, на "Донбас Арені" донецький "Шахтар" представив комплект форми Nike, в якій команда виступатиме в сезоні - 2011/2012.

Домінуючими кольорами залишилися оранжевий і чорний. Передня частина футболки — у смужку, причому цікаво, що тут же нанесені дрібні чорні смужки, що розсікають помаранчевий колір. На внутрішньому боці, прямо під логотипом клубу, є напис "Все заради перемоги", а на зовнішньому боці коміра великими літерами написано "Шахтар".

Задня частина футболки повністю виконана у помаранчевому кольорі, а нанесений на неї номер і прізвище - у чорному.

Цікава й функціональна складова нової екіпіровки "гірників". Так, в області грудей спеціальна структура тканини сприяє випаровуванню вологи з поверхні шкіри. А мікроволокниста складова покращує процес охолодження.

Абсолютно всі футболісти і тренери "Шахтаря" залишилися задоволені новим комплектом форми. Однак, як влучно заявив російською мовою Мірча Луческу, "форма гарна, але треба вигравати".

Зараз ви читаєте новину «Луческу представив нову форму "Шахтаря" разом з футболістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі