вівторок, 08 травня 2018 19:41

Луческу не збирається знову очолювати "Шахтар"

Луческу не збирається знову очолювати "Шахтар"
Луческу думає лише про збірну Туреччини. Фото: Sportobzor.ru

Екс-тренер "гірників", а нині головний тренер збірної Туреччини Мірча Луческу не планує очолювати "Шахтар". Не очолить "донеччан" і його син Разван.

"У мене немає пропозицій від "Шахтаря", зараз я повністю зайнятий у збірній Туреччини. Що стосується мого сина, у нього все добре в ПАОК. Він повинен був виграти чемпіонат Греції, якби з клубу не зняли дев'ять очок і він не опустився на друге місце.

У суботу ПАОК зіграє в фіналі Кубка Греції проти АЕК. Проблема в тому, що АЕК і "Олімпіакос" відмовилися зіграти проти ПАОК в Салоніках. Все, що відбувається, - це провокація з боку афінських клубів, щоб не дозволити ПАОК виграти чемпіонат. Але для мене і для всіх уболівальників клубу, саме команда з Салонік є чемпіоном Греції.

Так що всі новини, що Разван Луческу може очолити "Шахтар", - це чутки. Він залишиться в ПАОК, щоб в наступному сезоні взяти реванш, - передає слова Луческу tribuna.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" будуватиме нову команду

Раніше повідомлялось, що Луческу може повернутись в "Шахтар". Мірча навіть приїздив в офіс Ахметова.

Зараз ви читаєте новину «Луческу не збирається знову очолювати "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі