вівторок, 02 жовтня 2012 09:17

"Луческу дуже добре розбирається в італійському футболі" - тренер "Ювентуса"

"Луческу дуже добре розбирається в італійському футболі" - тренер "Ювентуса"
Каррера боїться контратак донецьких бразильців. Фото: isport.ua

Наставник "Ювентуса" Массімо Каррера, який замінює Антоніо Конте на лавці запасних, запевняє, що в матчі з "Шахтарем" ніякої недооцінки з боку його підопічних не передбачається.

"Перш, ніж говорити про наші цілі в цьому розіграші Ліги чемпіонів, нам необхідно перемогти в майбутній грі", - говорить Каррера.

"Шахтар" - технічна команда, яка вміє грати в хороший футбол, плюс їх тренує Мірча Луческу, який дуже добре знається в італійському футболі.

У складі української команди багато кваліфікованих бразильців, вони можуть підловити нас на контратаці. Також Гірники відмінно грають в обороні. У десяти матчах вони пропустили лише шість голів, а очки в чемпіонаті не втрачали протягом 25 матчів", - зазначив італійський фахівець.

"Це буде складна гра. Ми повинні грати так, як завжди - атакувати з максимальною ефективністю, а в обороні не дати супернику розгулятися", - підкреслив Каррера на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, гра 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів "Ювентус" - "Шахтар" відбудеться у вівторок, 2 жовтня, в Турині. Початок о 21:45. Трансляція на ТРК Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Луческу дуже добре розбирається в італійському футболі" - тренер "Ювентуса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі