четвер, 22 липня 2010 11:34

Лотар Маттеус має намір розлучитися з українською моделлю

Лотар Маттеус має намір розлучитися з українською моделлю

Легендарний у минулому захисник збірної Німеччини, Лотар Маттеус (49 років), ось-ось поповнить ряди найбільш завидних женихів Європи. Після трьох років щасливого подружнього життя його шлюб з українкою Лілією Чудіновою (22 роки), схоже, остаточно дав тріщину.

Днями до рук Лотара потрапила газета з фотографіями, на яких його ще законна дружина ніжиться на яхті на Сардинії в обіймах якогось бізнесмена з Монако на ім"я Матео.

Ці фото, звичайно, шокували Маттеуса. В інтерв"ю виданню Bild він зізнався, що про примирення з дружиною після такої витівки не може бути й мови. Екс-головний тренер ізраїльського клубу "Маккабі" не приховує свого шоку і розчарування. Навіть четвертий шлюб не приніс йому щастя в особистому житті. Для коханої Ліліани Маттеус готовий був зробити все: допомагав розвитку її модельної кар"єри, прощав флірт з іншими чоловіками.

У минулому році пара навіть провела відпустку окремо: Маттеус насолоджувався відпочинком у фешенебельному готелі в Москві, а Ліліана відправилася кататися на лижах в австрійське курортне містечко Кітцбюель. Конфлікт подружжя був пов"язаний з романом Ліліани і одного з мюнхенських бізнесменів.

Тепер після шокуючих фотографій з Сардинії терпінню Лотара прийшов кінець, він має намір розлучитися з дружиною і насолодитися принадами холостяцького життя. Маттеус і уродженка Києва, Ліліана Чудінова, познайомилися під час фестивалю "Октоберфест"

За матеріалами "БЛІК"

Зараз ви читаєте новину «Лотар Маттеус має намір розлучитися з українською моделлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі