субота, 04 вересня 2010 11:58

Лондонський "Арсенал" зацікавився Ковалем

Лондонський "Арсенал" зацікавився Ковалем

Лондонський "Арсенал" зацікавився воротарем київського "Динамо" Максимом Ковалем. Канонірам сподобалася гра українського воротаря в матчах Ліги чемпіонів проти "Аякса".

Нагадаємо, що не так давно англійська преса писала про зацікавленість лондонського клубу іншим воротарем "Динамо" Олександром Шовковським. Але далі чуток справа не пішла, можливо, причиною стала травма українського воротаря.

1 листопада 2009 Коваль дебютував в основі запорізького "Металурга" у Прем"єр-лізі в матчі проти ужгородського "Закарпаття" (3:0), Максим показав дуже впевнену гру. Коваль зміг проявити себе у своєму 3-му матчі в Прем"єр-лізі 29 листопада 2009 в поєдинку проти київського "Динамо" (0:0), тоді він запам"ятався насамперед відбитим пенальті Артема Мілевського в доданий час.

У наступному матчі 5 грудня 2009 проти сімферопольської "Таврії" (0:1), Максим пропустив перший гол у чемпіонаті України від Антона Монахова. Коваль вважається одним з найперспективніших футболістів України. Усього за "Металург" у Прем"єр-лізі Коваль зіграв 22 матчі і пропустив 26 м"ячів.

У липні 2010 року підписав п"ятирічний контракт з київським "Динамо". За деякими даними за Коваля "Динамо" заплатило близько 3.000.000 €. Контракт був підписаний за дорученням батька, тому що Максиму ще не виповнилося 18-ти років. Однією з головних причин підписання Коваля стали травми основних воротарів - Олександра Шовковського та Станіслава Богуша.

За матеріалами Турнир, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Лондонський "Арсенал" зацікавився Ковалем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі