субота, 07 лютого 2009 11:36

Ломаченку вручили Кубок Вела Баркера (ФОТО)
10

Василь Ломаченко отримав Кубок Вела Баркера як найтехнічніший боксер олімпійського турніру. gazeta.ua  повідомляла раніше, що у 2008 році, українець здобув золоту медаль на Іграх у Пекіні, а восени отримав золото на чемпіонаті Європи.

Під час церемонії нагородження боксера кожен з присутніх мав чудову можливість ознайомитись з дитячими роками олімпійського чемпіона, його становлення як спортсмена та першими перемогами на боксерському ринзі, а також в черговий раз насолодитися хвилюючими переможними поєдинками на Іграх XXIX Олімпіади у Пекіні.

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, вітаючи Василя, подякував його батькам, які доклали максимум зусиль щоб виховати сина, яким пишається вся країна.

Президент Європейської конфедерації боксу та віце-президент АІБА Хумберт Фургоні особисто вручив Кубок Василю Ломаченку. Як сказав Василь згодом: "Нарешті нагорода знайшла свого героя".

Довідка НОК України:

Кубок Вела Баркера започаткований у 1934 році на честь видатного боксера Великобританії, президента Міжнародної асоціації любительського боксу. Сам Кубок виготовлений у вигляді півметрової срібної чаші з литою фігуркою боксера на кришці. Розігрується на Олімпійських іграх і вручається самому технічному боксеру турніру.


Батько і особистий тренер Василя - Анатолій Ломаченко (champion.com.ua/Дмитро Ларін)



Анатолій Ломаченко (champion.com.ua/Дмитро Ларін)



(champion.com.ua/Дмитро Ларін)



Головний тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський
(champion.com.ua/Дмитро Ларін)



Чемпіон світу Віталій Кличко (champion.com.ua/Дмитро Ларін)



Найкращий боксер Олімпіади отримує свою нагороду (champion.com.ua/Дмитро Ларін)



(champion.com.ua/Дмитро Ларін)



(champion.com.ua/Дмитро Ларін)



(champion.com.ua/Дмитро Ларін)



(champion.com.ua/Дмитро Ларін)




Зараз ви читаєте новину «Ломаченку вручили Кубок Вела Баркера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі