середа, 28 січня 2009 22:38

"Перейду в професіонали коли зберу повний непрофесійний комплект нагород" - Ломаченко

Олімпійський чемпіон та чемпіон Європи Василь Ломаченко перейде у професійний бокс, коли збере повний комплект нагород у непрофесійному.

Про це повідомив батько та тренер спортсмена Анатолій Ломаченко у коментарі кореспонденту "Чемпіона".

"Василь зараз у такому віці, коли його і так переповнює мотивація. Ми з ним ще до Олімпіади говорили, що наша мета, передусім, олімпійська нагорода", - сказав Ломаченко-старший.

"Вже по ходу спортивної кар"єри, якщо все добре виходить, чому не стати чемпіоном Європи? Наступний крок - чемпіонат світу. Хочемо зібрати повний комплект нагород у непрофесіоналах, потім вже можна говорити про перехід у професійний", - зазначив тренер українського чемпіона.

За словами Анатолія Ломаченка, у ситуації із Кубком Вала Баркера АІВА провокує Василя, щоб боксер перейшов у професіонали.

"Для того, щоб боксер міг далі продовжувати свою кар"єру, йому треба створювати умови, а якщо вони ставлять палки у колеса - то вони просто підштовхують людину в інший бік", - відзначив тренер.

Зараз ви читаєте новину «"Перейду в професіонали коли зберу повний непрофесійний комплект нагород" - Ломаченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі