субота, 05 серпня 2017 14:59

Ломаченко зобов'язаний нокаутувати колумбійця

Ломаченко зобов'язаний нокаутувати колумбійця
Суперника Ломаченкові обирали між кількома кандидатами

В неділю зранку за київським часом Василь Ломаченко втретє відстоюватиме пояс WBO у першій легкій вазі – до 59 кг. На 7-тисячній арені "Microsoft Theater" в Лос-Анджелесі, США, він зійдеться в ринзі з Мігелем Марріагою з Колумбії.

Gazeta.ua відзначає деякі деталі цього бою. Текстова онлайн-трансляція на нашому сайті розпочнеться о 5:00 год. 6 серпня.

Типовий mismatch

Марріага – добротний, міцний і стійкий боксер з ударом. Але цього дуже мало, якщо ти виходиш у ринг разом із Василем Ломаченком. За своїм рівнем майстерності завтрашні суперники знаходяться навіть не в сусідніх лігах. Тому питання тільки в тому, як переможе Ломаченко: нокаутом чи за рішенням суддів.

Бій із запасним

Суперника Ломаченкові обирали між кількома кандидатами. Найреальнішим видавався мексиканець Орландо Салідо. У березні 2014 року він завдав єдиної поразки Ломаченку. Обговорювали й варіант із боєм проти чемпіона світу за версією WBA у вазі до 55,3 кг Гільєрмо Рігондо з Куби. Він, як і українець, дворазовий Олімпійський чемпіон. Теж не склалося. Вдалися до запасного варіанту - боксера з вагової категорії до 57,15 кг Мігеля Марріаги.

Ломаченко перемагав спільних суперників

Марріага робить третю спробу здобути чемпіонський титул. Попередні дві - 2015‑го і цьогоріч у квітні - завершилися невдало. Він поступився Ніколасу Волтерсу з Ямайки і мексиканцю Оскару Вальдесу в боях за титул у нижчій вазі - до 57,15 кг. В цих поєдинках Марріага побував у нокдаунах, але протримався до фінального гонгу. З Волтерсом торік у листопаді Ломаченко розібрався за сім раундів. А Вальдеса розбив з рахунком - 12:1 у півфіналі любительського чемпіонату світу-2009.

Потрібен нокаут

Від бою з таким суперником очевидних плюсів для Василя не очікується – перемога нічого не дасть українцеві й не наблизить його до мети стати найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії. Тому потрібно постаратися хоча б не потрапити в мінус. А для цього поєдинок має бути яскравим, не затягнутим до пізніх раундів і з красивим нокаутом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченка визнали суперчемпіоном світу

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко зобов'язаний нокаутувати колумбійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі