вівторок, 03 вересня 2019 12:33

Ломаченко зізнався, що має друзів у Росії

Ломаченко зізнався, що має друзів у Росії
Василь Ломаченко в останньому бою переміг британця Люка Кемпбелла

Чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBA, WBO і WBC Василь Ломаченко зізнався, що дружить із російськими боксерами.

"Ви знаєте, у мене багато друзів із Росії, я дружив із ними з дитинства. Це були хлопці, з якими ми змагалися, коли були юніорами, кадетами, ми виросли разом, багато разів були на різних змаганнях, зборах.

Ну а від того, що у нас якась політична напружена ситуація між Росією та Україною, я ж не можу розривати відносини зі своїми друзями через те, що у нас там нагорі йде якийсь поділ, якась політика. Але, чесно кажучи, це не моя справа. Я не хочу туди лізти і щось коментувати.

Я хотів би всім побажати, щоб у кожного була своя думка з цього приводу і щоб спорт і бокс нас усіх об'єднували", - сказав Ломаченко в інтерв'ю BBC News.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український боксер перевершив досягнення Кличків, Ломаченка та Усика

Ломаченко Василь — український професійний боксер. Чемпіон світу в напівлегкій (версія WBO (2014-2016)), другій напівлегкій вазі (версія WBO (2016-2018) і легкій (версії WBA (Super) (2018 — зараз.), WBO (2018 — зараз), WBC (2019 — зараз). Із вересня 2018-го очолив рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагових категорій за версією журналу The Ring. Дворазовий чемпіон Олімпійських ігор (2008-го та 2012 роках). Найтитулованіший український боксер.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко зізнався, що має друзів у Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі