неділя, 12 грудня 2021 07:26

Ломаченко побив Коммі

 

Впевненою перемогою Василя Ломаченка завершився його бій з представником Гани Річардом Коммі за титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBO у легкій вазі. Суперники зустрічалися на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку, США. Всі три судді віддали перемогу Ломаченку з великою різницею - 119:108 двічі і 117:110. В 7 раунді Ломаченко відправив Коммі у важкий нокдаун, але не добив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що треба знати про абсолютного чемпіона світу з боксу у легкій вазі

З початку бою Ломаченко заволодів ініціативою. Він переважав суперника в швидкості, був легший на ногах, відмінно створював кути для своїх атак. Українець легко входив на середню дистанцію, проводив свою атаку і відходив. Коммі деколи огризався, але потрапляв в основному по блоку.

В четвертому раунді Ломаченко дав майстер-клас супернику. "Матриця" Ломаченко - у всій красі. Після паузи в п'ятому раунді, в шостому Ломаченко просто розстрілював на вибір суперника. А в середині сьомого відправив того у важкий нокдаун коротким лівим боковим у щелепу. Коммі не впевнено встав, але Лома не поспішав його добивати, сигналізуючи куту Коммі щоб ті, можливо, зняли свого бійця з бою. А далі спроба добити Коммі не вийшла - той клінчував, тримався і таки вижив.

В середині сьомого Ломаченко відправив Коммі у важкий нокдаун коротким лівим боковим у щелепу

Після того Ломаченко почав брати великі паузи і Коммі зумів відновитися. До фінального гонгу Лома вицілював суперника, але добити не зміг. Впевнена, одностороння перемога над екс-чемпіоном світу. Але, думається, фанатам більше б сподобалось, якби Ломаченко нокаутував суперника, а не пожалів його.

Очікуємо, що після цієї перемоги WBO зробить Ломаченка обов'язковим претендентом на свій титул, яким володіє австралієць Джордж Камбосос-молодший. У нього в колекції також інші три основні титули у легкій вазі.

Ломаченко здобув свою 16-ту перемогу на профі-ринзі, має 11 нокаутів, і дві поразки. Коммі зазнав четвертої поразки при 30-ти перемогах, 27 нокаутах.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко побив Коммі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі