неділя, 15 грудня 2019 08:58

Ломаченко не зрозумів, що сталося в бою його наступного суперника

 

На "Madison Square Garden" в Нью-Йорку, США, потужний 22-річний панчер Теофімо Лопес відібрав титул чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі у 32-річного ганійця Річарда Коммі. Американець переміг суперника вже у другому раунді - технічним нокаутом. В квітні він стане суперником чемпіона світу за трьома версіями у цій вазі Василя Ломаченка. Переможець об'єднає чотири чемпіонські титули і здобуде звання абсолютного чемпіона світу.

Теофімо Лопес вже тривалий час викликає на бій лідера дивізіону Василя Ломаченка. Разом зі своїм батьком і тренером Теофімо Лопесом-старшим він багато разів образливо висловлювався про українця. Тепер в бою з добротним чемпіоном Річардом Коммі він підтвердив свої чемпіонські амбіції. І мегафайт з Ломаченком буде одним із найкрутіших боксерських поєдинків 2020 року.

Мегафайт з Ломаченком буде одним із найкрутіших боксерських поєдинків 2020 року

В бою Коммі – Лопес очікувалась крута бійка приблизно рівних суперників. Але він вийшов несподівано коротким. Вже на початку другого раунду Лопес правим боковим у голову відправив у нокдаун чемпіона. Той піднявся, але швидко був забитий претендентом біля канатів. Рефері вчасно зупинив бій.

Після оголошення результату поєдинку в ринг піднявся Василь Ломаченко. Українець, як і американець, виступають під егідою однієї промоутерської компанії – "Top Rank" Боба Арума. Ще до бою було оголошено, що, якщо Лопес пройде Коммі, то в наступному поєдинку майже напевно зустрінеться з Ломаченком.

- Теофімо, ласкаво просимо в клуб. До зустрічі в квітні! Важко щось сказати про його виступ, тому що це було всього два раунди. Я не зрозумів, що сталося. Це бокс, саме тому ми його і любимо, – заявив найтитулованіший в історії український боксер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко легко виграв перший об'єднавчий бій

Також уродженець Білгород-Дністровського поділився планами на 2020 рік.

- Здобути статус абсолютного чемпіона в легкій вазі, а потім організувати бій з Джервонтою Девісом. 28 грудня непереможний американець проведе перший бій у легкій вазі – за вакантний титул WBA проти кубинського ветерана Юріокіса Гамбоа.

Невдовзі очікуємо офіційного оголошення бою Ломаченко – Лопес.

В рамках вечора боксу в Нью-Йорку один із трьох найкращих боксерів сучасності, американець Теренс Кроуфорд у видовищному стилі переміг технічним нокаутом в дев'ятому раунді непоступливого претендента з Литви Егідіюса Каваляускаса і втретє захистив титул WBO у напівсередній вазі.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко не зрозумів, що сталося в бою його наступного суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі