неділя, 08 грудня 2019 11:09

Ломаченко легко виграв перший об'єднавчий бій

 

Тринадцятий поєдинок Василя Ломаченка на професійному ринзі став для нього першим об'єднавчим у кар'єрі. Він відбувся 8 грудня 2018 року на арені "Madison Square Garden Theater" в Нью-Йорку, США. Українець з великим запасом переміг пуерториканця Хосе Педрасу і об'єднав два титули чемпіона світу у легкій вазі - WBA Super і WBO. Останнім до бою володів суперник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандування "Україна! Україна!" заглушило гімн Росії

В 11-му раунді уродженець Білгород-Дністровського був близький до того щоб завершити бій достроково. Педраса двічі побував у нокдауні, але вистояв. За підсумком 12-ти раундів усі судді віддали перемогу Василеві з великою перевагою - 117:109 двічі і 119:107. Найкращий боксер світу підтвердив свій статус.

Педраса протягом бою викинув більше ударів, ніж Ломаченко - 931 проти 738. Але в точності українець перевершив пуерториканця більш ніж удвічі - 240 проти 111.

Після бою з Педрасою Ломаченко заявив, що хоче здобути ще два титули і стати абсолютним чемпіоном світу. Половину справи він вже зробив. 31 серпня цього року на "O2 Arena" в Лондоні, Велика Британія, переміг британця Люка Кемпбелла і додав до своєї колекції вакантний пояс WBC.

Після бою з Педрасою Ломаченко заявив, що хоче здобути ще два титули і стати абсолютним чемпіоном світу

Щоб стати "абсолютом" Василеві Ломаченку залишилося виграти титул IBF. Його володарем є ганієць Річард Коммі. 14 грудня на арені "Madison Square Garden" в Нью-Йорку, США, він проведе захист титулу у бою з американцем Теофімо Лопесом. З переможцем цього бою має зустрітися українець.

Промоутер Ломаченка Боб Арум планує провести бій за звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі в квітні 2020 року в одній з європейських країн.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко легко виграв перший об'єднавчий бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі