середа, 17 лютого 2010 13:44

Ломаченко може пропустити чемпіонат Європи з боксу

Ломаченко може пропустити чемпіонат Європи з боксу

Віце-президент федерації боксу України Ігор Гайдамак повідомив про те, що Василь Ломаченко може пропустити чемпіонат Європи, який стартує в червні цього року в Москві. Відзначимо, що Василь на даний момент є діючим чемпіоном Європи, а також золотим призером пекінської Олімпіади.

"Я думаю, що декого з лідерів ми звільнимо від участі на головному старті сезону, чемпіонаті Європи в Москві. У нас є травмовані перші номери, їм буде наданий відпочинок. Не до кінця залікував свою травму і Василь Ломаченко.

Чемпіонат України показав, що олімпійський чемпіон Пекіна, як і решта лідерів, в хорошій формі. Але сьогодні у збірної України рівний склад, як ніколи. Лідерів є кому підмінити, і ми не бачимо потреби зайвий раз ризикувати", - цитує Гайдамаку Turnir.com.ua.

Нагадаємо, найтитулованіший боксер-любитель України Василь Ломаченко став чемпіоном України легко і прогнозовано. А фінального бою в категорії до 60 кг взагалі не було. Суперник Василя Сергій Кравець не вийшов на ринг через травму.

Сьогодні Василь Ломаченко відзначає день народження. Боксерові виповнилося 22 роки. Ломаченко народився в Білгород-Дністровському Одеської області. З дитинства боксер тренується під керівництвом батька. У 2006 році виграв Чемпіонат світу серед юніорів, наступного року став срібним призером. У 2008 році переміг на XXIX Олімпійських іграх в Пекіні.

За матеріалами Турнір, Championat.ru

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко може пропустити чемпіонат Європи з боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі