неділя, 20 листопада 2011 21:34

"Ліверпуль" вирвав перемогу у "Челсі"

"Ліверпуль" вирвав перемогу у "Челсі"

"Ліверпуль" узяв верх над "Челсі" в центральному матчі 12-го туру чемпіонату Англії з футболу завдяки голу наприкінці поєдинку.

Зустріч на лондонському "Стемфорд Брідж" завершилась з рахунком 2:1 на користь гостей. Півзахисник "червоних" Максі Родрігес, який вперше в нинішньому сезоні прем'єр-ліги потрапив в стартовий склад команди, відзначився на 33-й хвилині. Мерсисайдці скористалися помилками в обороні "синіх", Крейг Белламі, Луїс Суарес і Родрігес розіграли комбінацію, результатом якої став точний удар аргентинця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голкіпер Петер Чех подбав про подвійний захист

"Сині" зуміли відновити рівновагу після перерви. На 55-й хвилині Флоран Малуда прорвався по лівому флангу, зробив точну передачу на дальню штангу, яку замкнув Даніель Старрідж. Вирішальний м'яч на 87-й хвилині забив правий захисник "Ліверпуля" Глен Джонсон, який продемонстрував красивий дриблінг. Джонсон отримав пас на фланзі, утік від кількох суперників і пробив у нижній кут воріт Петра Чеха.

Команда Кенні Далгліша набрала 22 очки і наздогнала за цим показником "Челсі", який займає четверте місце в турнірній таблиці. Стільки ж балів у "Тоттенхема" і "Арсеналу", повідомляє РИА Новости.

Чемпіонат Англії

12-й тур

Челсі - Ліверпуль - 1:2 (0:1, 1:1)

Голи: 0:1 - М. Родрігес (34), 1:1 - Старрідж (55), 1:2 - Джонсон (87).

Челсі: Чех, Іванович, Давід Луїз, Террі, Е. Коул, Обі Мікел (Старрідж, 46), Лемпард, Малуда, Рамірес (Мейрелеш, 84), Мата, Дрогба (Торрес, 84).

ЛІВЕРПУЛЬ: Рейна, Джонсон, Шкртел, Аггер, Хосе Енріке, Адам, Лукас, М. Родрігес (Даунінг, 77), Кюйт, Белламі (Хендерсон, 66), Суарес (Керролл, 89).

Попередження: Лукас (29), Давід Луіз (42), Рамірес (62), Кюйт (64), Іванович (79).

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" вирвав перемогу у "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі