четвер, 22 серпня 2013 08:47

"Ліверпуль" планує підписати Ярмоленка до закриття трансферного вікна

"Ліверпуль" планує підписати Ярмоленка до закриття трансферного вікна
У найближчі дні "Ліверпуль" зробить біло-синім офіційну пропозицію ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Англійський "Ліверпуль" планує до закриття трансферного вікна придбати атакувального хавбека київського "Динамо" Андрія Ярмоленка. Про це Football.ua повідомили англійські журналісти.

Британці впевнені - у найближчі дні мерсисайдці зроблять біло-синім офіційну пропозицію щодо гравця збірної України, і все залежатиме від позиції президента "Динамо" Ігоря Суркіса.

Цікаво, що цю інформацію активно мусують італійські журналісти, які згадують про інтерес до Андрія з боку "Мілана". Але у россонері не та фінансова ситуація, щоб викласти за українця великі гроші.

А ось у "Ліверпуля" гроші є, буквально кілька днів тому "червоні" активно торгували Вілліана, але в підсумку бразилець віддав перевагу "Тоттенхему".

Відреагували на новину і британські букмекери. Ймовірність того, що "Ліверпуль" придбає Ярмоленка, на їх думку, тепер дуже навіть пристойна - замість 25 до одного котирування впали до трьох до одного.

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" планує підписати Ярмоленка до закриття трансферного вікна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі