вівторок, 17 травня 2011 10:24

"Лілль" виграв перший трофей за 56 років

"Лілль" виграв перший трофей за 56 років

"Лілль" зробив вагомий крок до "золотого дублю", здолавши в фіналі Кубку Франції "ПСЖ" завдяки єдиному голу Людовіка Обраньяка.

Лідер поточного розіграшу Ліги 1 відсвяткував шостий кубковий успіх, і перший за останні 56 років. У 1955-му "доги" перемогли "Бордо".

Активніше розпочав "Лілль", але в другому таймі умови диктував уже чинний володар трофея "ПСЖ", котрий на 56-й і 74-й хвилинах був близьким до успіху після ударів Гійома Оаро. Незабаром Клеман Шантом міг змінити рахунок, однак із його пострілом упорався колишній голкіпер парижан Мікаель Ландро.

Утім, за хвилину до завершення основного часу "Лілль" здобув право на штрафний, який реалізував Обраньяк, що поцілив у дальній кут воріт Грегорі Купе. В наступній атаці "доги" заробили пенальті, однак Маттьє Дебюші не зміг із "точки" переграти екс-воротаря збірної Франції.

"Лілль", котрий у національній першості на чотири очки випереджає марсельський "Олімпік", продовжує впевнено крокувати до свого третього чемпіонського титулу. Лідер Ліги 1 в середу вдома зіграє з "Сошо", а "ПСЖ" завітає в гості до "Бордо".

Кубок Франції

Фінал

ПСЖ - Лілль - 0:1 (0:0, 0:1)

Гол: 0:1 - Обраньяк (89).

Зараз ви читаєте новину «"Лілль" виграв перший трофей за 56 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі