пʼятниця, 05 жовтня 2012 00:24

Ліга Європи. "Дніпро" дотиснув "АІК", ПСВ розгромив "Наполі"

Ліга Європи. "Дніпро" дотиснув "АІК", ПСВ розгромив "Наполі"
Селезньов забив "АІКу" переможний гол. Фото: time-football.com

У квартеті F завершилися матчі другого туру групового етапу Ліги Європи. "Дніпро" у Швеції зумів уникнути поразки і здобув вольову перемогу над клубом АІК з рахунком 3:2.

Старт зустрічі став шоком для дніпропетровців. Хельги Валур Даніельссон був першим на добиванні і вивів господарів вперед. Під завісу першого тайму Руслан Ротань віддав відмінний пас і Нікола Калініч зрівняв рахунок. Втім, ще до перерви шведи провели другий гол - м'яч у ворота Яна Лаштувки забив Хенок Гойти.

На початку другого тайму Артем Федецький вийшов на поле замість Євгена Чеберячка. За чверть години до закінчення основного часу Віталій Мандзюк зрівняв рахунок у цьому протистоянні. Переможний гол провів Євген Селезньов на 83-й хвилині, який скористався помилкою оборони шведів. Таким чином, "Дніпро" зберіг за собою першу позицію в групі F.

У паралельному матчі туру "ПСВ Ейднховен" не залишив шансів "Наполі" у зустрічі в Нідерландах. Команда Діка Адвоката завдала поразки неаполітанцям з рахунком 3:0. Авторами голів стали Джермейн Ленс, Дріс Мертенс і Марсело.

Ліга Європи

Груповий етап

Група F. 2-й тур

АІК (Швеція) - Дніпро Дп (Україна) - 2:3

Голи: Даніельссон, 5 (1:0); Калинич, 41 (1:1); Гойти, 45 (2:1); Мандзюк, 74 (2:2); Селезньов, 83 (2:3).

ПСВ Ейндховен (Нідерланди) - Наполі (Італія) - 3:0

Голи: Ленс, 19 (1:0); Мертенс, 41 (2:0); Марсело, 52 (3:0).

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи. "Дніпро" дотиснув "АІК", ПСВ розгромив "Наполі" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі