субота, 25 липня 2009 16:28

Левченко гратиме в одному з російських клубів

Левченко гратиме в одному з російських клубів

Як вже повідомлялося, цього літа півзахисник збірної України Євген Левченко припинив співпрацю з голландським "Гронінгеном", відмовившись підписувати новий контракт з цим клубом. Як інформує "Турнір", свою кар"єру футболіст може продовжити в Росії.

"Зараз я знаходжуся в Москві й веду переговори з одним з місцевих клубів, - наводить видання слова Левченка. - Але на перегляді я ще не побував. Поки все на словах.

Можу сказати, що з України жодної пропозиції мені так і не надійшло. Здивований цим: людина пограла в європейському чемпіонаті, має досвід виступу за збірну України, а вітчизняні клуби не виявляють зацікавленість. Зараз тренуюся індивідуально і знаходжуся у відмінній формі. З "Гронінгеном" ми остаточно припинили співпрацю. Варіант повернення в цей клуб я відкидаю".

Левченко також прокоментував інформацію про те, що напередодні він був визнаний наймоднішим футболістом Голландії. "Мені дуже приємно. Нещодавно я побував в Амстердамі, де мені вручили нагороду як наймоднішому футболістові "Гронінгена". Така честь мені завдяки голосуванню вболівальників клубу. Вони пильно стежать за тим, як одягаються футболісти. Я люблю одягатися стильно.

І не обов"язково витрачати багато грошей для того, щоб мати стильний вигляд, - відзначив український футболіст. - Одягаюся на свій смак, ніхто нічого мені не підказує. Мені подобається робити мікст із різного одягу. Головне - не боюся експериментувати.

Мені до вподоби одяг 1950-х і 1960-х років. Тому не соромлюся зайти в магазин Амстердама, де продають старі речі. Сміливо можу одягнути ношену раніше річ. Її цінність в тому, що зараз жодна фірма подібного не виготовляє".

Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Левченко гратиме в одному з російських клубів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі