середа, 27 листопада 2019 09:28

Левандовський знищив "Црвену Звезду"

Левандовський знищив "Црвену Звезду"
Левандовський відзначився 61 забитим м9ячем у Лізі чемпіонів

Вчора були зіграні матчі п'ятого туру Ліги чемпіонів у чотирьох групах.

В групі "А" ПСЖ забив два голи на останніх хвилинах матчу з "Реалом" і повіз із столиці Іспанії нічию – 2:2. Таким чином парижани достроково, за тур до фінішу посіли перше місце в своїй групі. "Реал" другий і він теж недосяжний.

Бельгійський "Брюгге" зрівняв рахунок у матчі з "Галатасараєм" на останній доданій хвилині матчу – 1:1. Фламандці так буйно святкували взяття воріт, що відразу двоє гравців побачили перед собою червоні картки. "Брюгге" випереджає "Галатасарай" на один бал в боротьбі за путівку в Лігу Європи.

В групі "В" "Баварія" на виїзді розтрощила "Црвену Звезду" – 6:0. "Покер" на рахунку Роберта Левандовського. В іншому матчі "Тоттенгем" програвав удома "Олімпіакосу" 0:2, але зумів зібратися й перемогти – 4:2.

В групі "С" "Шахтар" розжився одним заліковим балом в гостьовому матчі проти "Манчестер Сіті" – 1:1, а "Аталанта" вдома перемогла "Динамо" Загреб – 2:0.

І, нарешті, в групі "Ювентус" удома обіграв "Атлетіко" – 1:0, а "Баєр" на виїзді легко розібрався з російським "Локомотивом" – 2:0. Росіяни втратили всі шанси навіть на Лігу Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" здобув нічию в Манчестері

Сьогодні пройдуть ще вісім матчів у чотирьох групах Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Левандовський знищив "Црвену Звезду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі