четвер, 21 квітня 2011 14:36

Влітку Гіоане залишить "Динамо"

Влітку Гіоане залишить "Динамо"

Румунський півзахисник київського "Динамо" Тіберіу Гіоане потрапив у сферу інтересів "Рапіда" з Бухареста. Сам футболіст при цьому заявив, що ніяких переговорів про повернення до Румунії він не веде, але влітку залишить свій нинішній клуб.

Після відставки Валерія Газзаєва, у Юрія Сьоміна румунський півзахисник перестав потрапляти навіть в число запасних "Динамо", задовольняючись іграми за молодіжну команду.

"У мене з "Динамо" влітку закінчується контракт, тому після його закінченні я вже і займуся пошуками нової команди, - зізнався сам футболіст. - Що ж стосується "Рапіда", то я знайомий з президентом клубу Діну Георге, але ніяких контактів у нас з ним не було. Не було пропозиції продовжити контракт і від Юрія Сьоміна".

Нагадаємо, що Гіоане перейшов до "Динамо" в 2001 році з того ж бухарестського "Рапіда". У чемпіонаті України півзахисник провів за киян 167 матчів, в яких забив 32 голи.

Зараз ви читаєте новину «Влітку Гіоане залишить "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі