середа, 20 квітня 2011 14:57

Італійська "Фіорентина" цікавиться захисником "Динамо"

Італійська "Фіорентина" цікавиться захисником "Динамо"

Македонський захисник київського "Динамо" Горан Попов підтвердив інформацію про те, що ним цікавиться італійська "Фіорентина".

"Про це мені розповів головний тренер збірної Македонії вже через тиждень після нашого матчу з ірландцями. За день до гри італійці приїжджали в готель, де ми жили, хотіли зі мною поговорити, але тренер вирішив, що смикати перед матчем мене краще не треба.

Якщо надійде пропозиція, то його буде розглядати вже президент "Динамо" Ігор Суркіс. У мене контракт ще на чотири роки, тому якщо пропозиція і буде - вирішувати клубу. Я щасливий у Києві. Можна сказати, адаптація позаду.

Залишилося дочекатися літа, коли після зборів до мене в Київ остаточно переїде дружина з двома дітьми. Після цього я буду абсолютно щасливий", - сказав Попов в інтерв'ю "Чемпионат.ру".

Тим часом, "Дніпро" розглядає можливість повернення українського півзахисника Костянтина Кравченка, який був викуплений "Шахтарем" у 2007 році.

Як повідомляє Football Transfer, посилаючись на "розмову з футбольним агентом, який веде справи українського футболіста", Костянтин отримав кілька пропозицій про продовження кар'єри. Серед них три російські клуби і один український, а саме дніпропетровський "Дніпро".

Кравченко в даний час виступає в оренді за маріупольський "Іллічівець" і незадоволений ситуацією в клубі, який тренує Валерій Яремченко.

Зараз ви читаєте новину «Італійська "Фіорентина" цікавиться захисником "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі