пʼятниця, 01 квітня 2011 09:36

"Ювентус" слідкує за двома гравцями збірної України

"Ювентус" слідкує за двома гравцями збірної України

Керівництво "Ювентуса" зацікавилося захисником "Шахтаря" Ярославом Ракицьким і хавом "Динамо" Андрієм Ярмоленком. Обидва молодих футболіста справили на босів Старої Синьйори позитивне враження за підсумками товариської зустрічі збірних України та Італії.

Італійська преса вважає, що, в першу чергу, "Ювентусу" цікавий Ракицький, так як він "універсальний, може грати і в центрі оборони і на обох флангах, а влітку у нього закінчується контракт з "Шахтарем". Також відзначаються бомбардирські якості Ракицького в збірній - 3 голи в 11 матчах.

Тим часом, керівництво "Ліверпуля", зокрема, його спортивний директор Дамієн Комоллі сподіваються обставити "Челсі" і "Барселону" у боротьбі за гравця "Шахтаря" Вілліана, інтерес до якого "червоні" вже позначили.

Скаути команди з "Енфілд Роуд" вирушать у середу на матч "Барселона" - "Шахтар", щоб остаточно переконатися в необхідності цієї покупки, пише Daily Mail.

Вартість Вілліана оцінюється як мінімум в 22 мільйони фунтів, хоча до цієї суми можуть бути додані бонуси залежно від виступів футболіста, повідомляє газета.

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" слідкує за двома гравцями збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі