середа, 19 червня 2013 12:14

"Ленс - гарячий хлопець з непростим характером" - Левченко про новачка "Динамо"

"Ленс - гарячий хлопець з непростим характером" - Левченко про новачка "Динамо"
Джермейна Ленс підписав з "Динамо" контракт на 4 роки ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Трансфер форварда збірної Голландії Джермейна Ленса з голландського ПСВ у київське "Динамо" прокоментував екс-півзахисник збірної України Євген Левченко, який понад 10 років відіграв у чемпіонаті Голландії і добре знайомий з новачком киян.

"Дуже талановитий футболіст, який переріс рівень чемпіонату Голландії. Я його добре знаю, грав проти нього. Нещодавно дивувався, чому ніхто з клубів Росії ним не зацікавився. І тут - перехід у київське "Динамо".

Сильні ігрові якості Ленса - швидкість і різкість. А ще він дуже міцно стоїть на ногах, збити його неймовірно складно. Центр ваги розташований нижче, ніж у всіх. Саме цим він виділяється.

Ленс універсальний попереду, може зіграти і в центрі, і на фланзі. Причому коли він атакує праворуч, особисто мені навіть більше подобається - він відмінно вирізає з флангу. Він взагалі хлопець нежадібний: обіграє і тут же може віддати передачу. Досить подивитися на його статистику.

Так, в "Динамо" праворуч зараз грає Ярмоленко, але тренер завжди знайде місце на полі хорошим футболістам. Втім, як я розумію, Блохіну головне зараз - зліпити колектив. Бо раніше була купка гравців.

Сутичка Ленса з Матейсеном з "Фейєноордом" під трибунами? Це яскравий приклад, але не єдиний. Ленс не вперше таким чином реагує на провокації з боку суперника. Гарячий хлопець з непростим характером. Олегу Блохіну потрібно буде знаходити до нього підхід. Бо якщо виникне непорозуміння, нікому від цього добре не буде", - сказав Левченко в інтерв'ю газеті "Вести".

Додамо, що термін угоди розрахований на чотири роки.

Зараз ви читаєте новину «"Ленс - гарячий хлопець з непростим характером" - Левченко про новачка "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі