неділя, 06 грудня 2020 10:09

Легіонеру "Динамо" стало зле на тренуванні через ускладнення коронавірусу

Легіонеру "Динамо" стало зле на тренуванні через ускладнення коронавірусу
Мікаель Дуелунд грає за "Динамо" із літа 2018 року. Фото: ФК "Динамо" Київ

Данський легіонер "Динамо" 23-річний Мікаель Дуелунд ледве не втратив свідомість на тренуванні команди через ускладнення коронавірусу.

Інфекція дала ускладнення на печінку, через що в Дуелунда виникла небезпека виникнення тромбів. Футболіст пропустить завершення сезону.

"Під час однієї з перших тренувань після негативного тесту на Covid-19 у мене сильно закрутилася голова. Мені стало зовсім погано і я мало не зомлів. Зі мною раніше такого ніколи не траплялося і це мене страшенно налякало.

Я не міг керувати своїм тілом так, як завжди звик, і це лякало. У мені було щось таке, через що моє тіло взагалі не працювало. Це дійсно дивно, коли раптом стає неможливо піднятися на кілька сходинок, без перепочинку", – заявив Дуелунд у коментарі sport.tv2.dk

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" в меншості обіграло "Маріуполь" і повернуло перше місце

Мікаель Дуелунд перейшов до "Динамо" влітку 2018 року із данського "Мітьюлланна" за 4 млн євро. Нинішнього сезону данець виходив на поле лише у 2 матчах.

Зараз ви читаєте новину «Легіонеру "Динамо" стало зле на тренуванні через ускладнення коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі