понеділок, 29 липня 2019 10:00

Легендарний український воротар засудив футболістів, які їдуть грати в Росію

Легендарний український воротар засудив футболістів, які їдуть грати в Росію
Олександр Горяїнов не прийняв би пропозицію російських клубів

Колишній легендарний воротар "Металіста" і головний тренер "Металіста-1925" Олександр Горяїнов поділився думкою про українських футболістів, які їдуть грати в Росію.

Олександр Горяїнов розповів в інтерв'ю Stargorod Sport, що не переїхав би у Росію, якби був гравцем.

"Вважаю, що зараз українським футболістам їхати в Росію однозначно не варто. Це моя думка. Десь, напевно, ставлення до них змінюється. Ми всі прекрасно знаємо, що йде війна і хто в цьому винен. Вважаю, що навіть слова "Мені потрібно годувати сім'ю" – це тупі відмазки," – сказав Горяїнов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисник "Динамо сумує, що не поїхав у Росію"

На цей момент у чемпіонаті Росії з українців виступають Ярослав Ракіцький ("Зеніт"), Іван Ордець ("Динамо"), Олег Данченко ("Рубін"), Денис Кулаков ("Урал") і Денис Сагуткін ("Єнісей"). Перші троє переїхали у Росію 2019-го з донецького "Шахтаря". Кулаков також свого часу виступав за "гірників".Також вирушили у Росію півзахисники Артем Полярус, який перебрався з "Олександрії" у "Хімки", і Руслан Кисіль, який приєднався до "Балтики".

Зараз ви читаєте новину «Легендарний український воротар засудив футболістів, які їдуть грати в Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі