пʼятниця, 10 вересня 2010 10:56

Легендарний Майк Тайсон відвідає Львів

Легендарний Майк Тайсон відвідає Львів
Слідом за легендарним Доном Кінгом до Львова може приїхати Майк Тайсон. Андрій Котельник повідомив, що у грудні екс-чемпіон світу може відвідати традиційний дитячий турнір, який організовує львів"янин.

Свого часу Тайсон приватно відвідав Одесу та Київ.

Тим часом, стало відомо, що екс-чемпіон світу увосьме стане батьком. Третя дружина Тайсона Лакія Спейсер готується вдруге народити боксерові дитини, але на цей раз хлопчика. Нагадаємо, що Майк і Лакія вже виховують дворічну дочку Мілан, яка не так давно в компанії батька відвідала прем"єру фільму "Одна ніч у Вегасі".

Рік тому Тайсон втратив іншу дочка. Чотирирічна Ексодус заплуталася у шнурі від тренажера, затягла петлю у себе на шиї, не зумівши вибратися від пастки і померла в лікарні. Через десять днів після трагічної події Майк і Лакія уклали шлюб.

"У мене чудове життя, у мене приголомшлива дружина, яка піклується про мене. І я шалено вдячний за все, що у мене є! - Зазначив Тайсон. - Я не заслуговую всього цього, не заслуговую такої дружини і таких дітей, але у мене все це є і я безмірно вдячний!".
За матеріалами Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Легендарний Майк Тайсон відвідає Львів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі