четвер, 11 червня 2009 21:01

Майк Тайсон одружився втретє

Колишній американський боксер 42-річний Майк Тайсон побрався із 32-річною   Лакією Спайсер. Свій третій шлюб спортсмен взяв у Лас-Вегасі, в каплиці готелю "Хілтон".

На церемонії були присутні священик і кілька близьких друзів пари. Дозвіл на шлюб Тайсон отримав за півгодини до реєстрації. Кажуть, він освідчився жінці кілька днів тому, хоч зустрічаються шість років.

— Лакія підтримала Майка у важку хвилину. Вони хотіли одружитися швидко, — каже один із учасників церемонії. — Тайсон мав щасливий вигляд. У його житті все перевернулося догори дригом.

Пишних гулянь із нагоди весілля боксер не влаштовував. Два тижні тому він втратив наймолодшу доньку, 4-річну Іскодес. Дівчинка задушилася, заплутавшись у дроті від спортивного тренажера. Після похорону Тайсон попросив не розпитувати його про доньку. Із матір"ю дівчинки Соль Ксотіл він не був одружений, хоч мають іще 7-річного сина Мігеля. Від двох попередніх шлюбів у Майка ще четверо дітей.

Зараз ви читаєте новину «Майк Тайсон одружився втретє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути