середа, 28 червня 2023 13:45

Легендарний боксер дав свій прогноз на бій Усик – Ф'юрі

Легендарний боксер дав свій прогноз на бій Усик – Ф'юрі
Легендарний американський боксер спорогнозував результат бою. Фото: eastnews.ua

Ексчемпіон світу з боксу Евандер Холіфілд поділився думками щодо можливого поєдинку між українцем Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі.

Холіфілд заявив, що чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Усик, імовірно, не зможе перемогти британця, оскільки Ф'юрі "надто чудовий боксер", передає Boxing Social.

"Чи переможе Усик Ф'юрі? Ні. Думаю, Тайсон Ф'юрі показав, що він чудовий боєць. Серед усіх боксерів лише він один здатний вносити корективи. А коли ти це робиш, то стаєш кращим", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексчемпіон світу розповів, хто "злив" поєдинок Усика з Ф'юрі

Колишній боксер додав, що говорити про поразку Ф'юрі безглуздо, оскільки він досі залишається непереможним.

"Річ у тому, що його ніхто ніколи не перемагав. Не знаю, чи здатний Усик перемогти Ф'юрі, бо ніхто цього ще не робив. Поки Ф'юрі не поб'ють, як можна казати, що хтось на це здатний? Якщо тебе ніхто не переміг, то ти не показав, що можеш програти", – додав Холіфілд.

У березні Ф'юрі запропонував Усику провести бій без опції реваншу. У відповідь промоутер Усика сказав, що Ф'юрі шукає варіанти, щоб відмовитися від бою.

Після цього президент WBA Гільберто Мендоза повідомив, що команди Усика та Ф'юрі проінформували організацію про припинення переговорів.

У ЗМІ була інформація, що боксери можуть побитися на супертурнірі в Саудівській Аравії. Раніше повідомляли також, що поєдинок між Усиком та Ф'юрі має всі шанси відбутися цієї зими.

Якщо володар поясів WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик проведе поєдинок із чемпіоном світу за версією WBC Тайсоном Ф'юрі у Саудівській Аравії, то гонорар українця становитиме близько $50 млн, розповів інсайдер Гарет Девіс. Ф'юрі у такому випадку отримає за бій до $90 млн.

Зараз ви читаєте новину «Легендарний боксер дав свій прогноз на бій Усик – Ф'юрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі