четвер, 09 квітня 2009 08:00

ЛЧ. Івановіч і компанія поставили "Ліверпуль" на коліна

ЛЧ. Івановіч і компанія поставили "Ліверпуль" на коліна

Ліга Чемпіонів

¼ фіналу

Перші матчі

"Ліверпуль" Англія - "Челсі" Англія - 1:3 (1:1)

Голи: 1:0 - Торрес (6), 1:1 - Івановіч (39), 1:2 - Івановіч (62), 1:3 - Дрогба (67).

ЛІВЕРПУЛЬ: Рейна, Арбелоа, Каррагер, Шкртел, Ф.Ауреліо (Доссена, 75), Лукас (Бабел, 79), Х. Алонсо, Джеррард, Рієра (Бенаюн, 67), Торрес, Кюйт.

ЧЕЛСІ: П.Чех, Івановіч, Алекс, Террі, Е. Коул, Ессьєн, Баллак, Лемпард, Малуда, Калу, Дрогба (Анелька, 80).

Попередження: Калу (31), Террі (61), Ф.Ауреліо (74).

8 квітня. "Енфілд Роуд", 21.45.

Суддя: Клаус Бо Ларсен.

У матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА лодонський "Челсі" в гостях виграв у "Ліверпуля" 3:1.

Рахунок в зустрічі відкрили господарі: вже на 6-ій хвилині Фернандо Торрес потужним ударом з штрафного майданчика завершив атаку "Ліверпуля". На 39-ій хвилині колишній захисник московського "Локомотива" серб Броніслав Івановіч, поставлений Гусом Хіддінком замість португальця Босінгви, після подачі кутового головою зрівняв рахунок. На 62-ій хвилині Івановіч зробив дубль, також замкнувши навіс головою. Ще через п"ять хвилин Дідьє Дрогба забив третій м"яч у ворота ліверпульців.

Мессі очолив список бомбардирів Ліги Чемпіонів

В іншому чвертьфінальному матчі іспанська "Барселона" з рахунком 4:0 на своєму полі розгромила "Баварію". Всі чотири м"ячі каталонці забили в першому таймі - два голи забив Ліонель Мессі (на 9-ій і 38-ій хвилинах), а по одному Самюель Ето"О (на 12-ій хвилині) і Тьєррі Анрі (на 43-ій). Завдяки двом голам в цій грі Мессі очолив список бомбардирів турніру з вісьмома забитими м"ячами.

Ще два матчі 1/4 фіналу відбулися у вівторок. В одному з них англійський "Манчестер Юнайтед" не зміг обіграти на своєму полі португальський "Порту" (2:2), а іспанський "Вільяреал" зіграв 1:1 з лондонським "Арсеналом".

Матчі-відповіді чвертьфіналу відбудуться 14 і 15 квітня.

За матеріалами lenta.ru, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «ЛЧ. Івановіч і компанія поставили "Ліверпуль" на коліна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі