вівторок, 09 жовтня 2007 14:06

Квитків на відбірковий матч Євро-2008 Росія - Англія немає навіть у спекулянтів

Президент РФС Віталій Мутко прокоментував ситуацію з відсутністю квитків на відбірковий матч Євро-2008 між командами Росії і Англії, повідомляє www.sports.ru.

- Яким чином квитки ні реалізуй, скривджених все одно буде дуже багато, тому задоволеним тут бути важко. Але ми строго слідуємо тій програмі, яку прийняли. Її суть в тому, щоб квитки розповсюджувалися максимально адресно і щоб якомога менше їх опинилися в руках спекулянтів. А тим, хто потрапити в "Лужніки" так і не зможе, можу тільки принести вибачення - стадіон, на жаль, не гумовий і всіх охочих не вмістить. Але матч покаже телебачення, і ми обов"язково організовуємо в Москві декілька місць, де події в "Лужніках" можна буде побачити на великому екрані.

Людство ще не придумало кардинального способу боротьби із спекулянтами. Ось і сьогодні деякі, купивши квитки, тут же пішли їх перепродувати. І притягати цих людей до відповідальності практично неможливо. Але системну спекуляцію ми зруйнували. Близько 20 сайтів рекламують послуги з продажу, проте квитків у них поки немає. Вони чекають відкритого продажу, щоб скуповувати їх.

На жаль, в Росії давно склалася спекулятивна система, яка заробляє на перепродажі квитків, у тому числі і на спортивні матчі. Вся ця система покривається і патронується деякими нечистими на руку особами з числа тих, хто повинен, навпаки, забезпечувати безпеку і порядок. Ми прагнемо зробити так, щоб футбольні квитки пройшли повз неї.

Хочу відзначити також, що у квитків, що продаються, серйозний ступінь захисту, їх практично неможливо підробити. А ми зможемо ідентифікувати будь-який квиток - де і кому він був проданий. За нашим наполяганням в правоохоронних органах напередодні матчу створена спеціальна група, і ми обов"язково прослідкуємо, звідки підуть квитки спекулянтам, і відсічемо ці канали в майбутньому.
Зараз ви читаєте новину «Квитків на відбірковий матч Євро-2008 Росія - Англія немає навіть у спекулянтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі